22 nov. 2014

Uitările și gândurile care ne "atacă" mereu.

Postarea aceasta este dedicată tuturor îndrãgostiților/îndrãgostitelor, care nu își pot uita partenerul/partenera cu care au petrecut o parte din ultimul timp :).
Gândim că toate probleme sunt rezolvate în momentele în care ne aflăm în brațele lui/ei. 
Odată cu desparțirea, multe persoane se simt destrămate, moralul lor fiind la pământ. 
Persoana care pleacă o face, după cum îmi place mie să spun: "pe propria răspundere" :). Ele vor spune mereu ca au găsit pe altcineva mai bun. Până și voi vă puteți da singuri seama că, după o perioadă îndelungată petrecută alături de acea persoană, acea ființă omenească pe care ați ajuns s-o cunoașteți ca pe voi înșivă, va regreta pe o perioadă aproape la fel de lungă precum voi veți suferi. :)

Uitarea unei persoane se poate face prin diferite moduri: cunoașterea alteia, discuțiile despre probleme personale cu persoanele care ști ca îți vor fi mereu alături, găsirea unui hobby care te va ajuta să uiți sau îți va ține ocupat o mare parte din timpul personal... 
Mulți oameni, inclusiv eu, abordează simplul fapt de a asculta criticile prietenilor sau de a se "scufunda" în diferite activități, în cazul meu: muzica. 

Din propria experiență vă pot spune să nu vă agitați că ați pierdut ceva mai mult decât real sau ceva ce nu veți mai găsi niciodată. Din potriva, gândiți-vă că veți găsi ceva mai bun, pe cineva care vă va scoate din această stare și care va arăta ca ține la voi. :) 
Sursa pozei: http://unbaiatcutumblr.co.vu/ :)